Zilele Bibliotecii


Zilele biblioteciiStimați cititori/utilizatori ai blogului nostru, Vă informăm că în luna mai a fiecărui an Biblioteca de Arte desfășoară programul „Zilele Bibliotecii”. Purtând numele marelui poet, publicist, cărturar și pictor   român Tudor Arghezi, născut la 21 mai 1880, biblioteca îi aduce omagiu  în perioada acestor zile de fiecare dată, prin realizarea de evenimente  tematice  și acțiuni culturale pentru întreaga comunitate. Anul 2018 este jubiliar pentru ziarul  „Bilete de papagal”, fondatorul căruia a fost Tudor Arghezi. Activitatea la această publicație constituie o etapă importantă în creația literară a poetului. Se împlinesc 90 de ani de la apariția ziarului.

În acest an am fost surprinși de un act deosebit de sensibil din partea partenerilor noștri, a studenților de la Instituția de profil Academia de Arte, Muzică, Teatru și Arte Plastice. Am primit în dar un portret, reconstituit dintr-o imagine a timpului cu chipul poetului și cu un motto însoțitor – L-am adus pe Tudor Arghezi la el acasă! Mulțumim respectuos pe această cale autorilor acestei idei frumoase și Vă propunem în continuare să ne vizitați în aceste zile de mai la bibliotecă.afisa

Advertisements

2 thoughts on “Zilele Bibliotecii

  1. Lidia Kulikovski says:

    Felicitări și urări de prosperitate, mulți și buni parteneri, utilizatori loiali și proiecte ambițioase! Vivat. Crescat! Floreat!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s