Două vedete celebrate în luna Cuptorului (Gina Lollobrigida şi Pamela Anderson)


uzn_1440579830djinaGina Lollobrigida

Luigina, cunoscută ca Gina Lollobrigida s-a născut la 4 iulie 1927 în Subiaco, Italia. Era un copil foarte fumos, deaceea de mică copilă, la vârsta de doar trei ani a câştigat concursul celor mai frumoşi copii din Italia, iar la 20 de ani a câştigat locul trei la concursul de frumuseţe Miss Italia. Peste numai cinci ani, la debutul ei în cinematografie Lollobrigida a fost numită de critici cea mai frumoasă din lume, sex simbol al anilor 1950-1960.  Dar nu exterior ei perfect ia făcut nume mondial, dar talentele ei deosebite: de actriţă. de pictor,  sculptor, fotojurnalist, şi o inimă mare care a făcut-o în 2013 să vândă colecţia sa de bijuterii şi banii, circa 5 mln. dolari, să-i jertfească pentru investigaţii ştiinţifice. Cariera ei de actriţă a fost peponderent victorioasă. Ea a jucat  în 62 de filme alături de  legende ale Hollywoodului Rock Hudson, Sylvia Syd-ney şi Humphrey Bogart. Din cele mai îndrăgite de public filme putem nominaliza Fanfan Tulpin în duet artistic cu Gerard Philippe, Pîine, dragoste şi gelozie care a luat premiul mare la festivalul din Berlin. Un succes extraordinar a avut în 1956 în rolul Esmeraldei (filmul Notre- Dame de Paris). Pentru acest rol şi datorită realizărilor sale artistice, în sculptură şi fotografie în 1985 a fost nominalizată ca ofițer al Ordinului Artelor şi Literelor de către Jack Lang,  ministrul de cultură al Franței de atunci, datorită realizărilor sale artistice în sculptură și fotografie.

Pentru meritele ei deoosebite, Lollobrigida a câştigat de şase ori premiul David di Donatello, un premiu cinematografic prestigios prezentat anual de către Academia de Cinema din Italia. În anul 1992 artista italiană a fost decorată cu Legion d,honner primit din mîinile lui Francois Mitterand, preşedintele Franţei. Artista a mai fost onorată cu şi cu alte premii de prestigiu, cum ar fi Bambi Awards, Nastro d, Argento, Golden Glob.

Viaţa personală actriţa o consideră la fel de fericită ca şi cariera sa. În anul 1949 actriţa s-a căsătorit cu doctorul Scofik. Milko Skofic Jr. e singurul copil al actriţei, rezultat din căsnicia cu doctorul Milko Skofic, cu care a divorţat după 20 de ani de viaţă conjugală. După divorţ a avut  mai multe relaţii. În 1984 l-a cunoscut pe mogulul spaniol Javier Rigau Rafols, cu 35 de ani mai tânăr. Idila a durat 22 de ani fiind acceptată de societate, şi pentru ianuarie 2007 a fost planificată nunta cuplului, dar cu câteva luni până la eveniment îndrăgostiţii s-au despărţit.

Astăzi, la nobila sa vârstă, Gina Lollobrigida duce un mod de viaţă sănătos, considerând că maturitatea este cea mai frumoasă perioadă în viaţa unei femei. Locuieşte în suburbia Romei într-o vilă cu livadă mare în care se regăsesc circa 600 specii de păsări. ea spune că nu are timp să îmbătrânească, căci este ocupată în permanenţă.

Hollywood Stars Celebrity Baseball GamePamela Denise Anderson

Pamela Anderson, cunoscuta model, actriţă şi frumuseţe de la Hollywood, autor şi producător canadiană şi americană, s-a născut la 1 iulie 1967 în Ladysmith, British columbia, Canada. De când s-a născut era faimoasă, fiind numită Centennial Baby deoarece a fost primul copil născut de ziua centenalului Canadei de 100 de ani. Mama ei, Carol, era chelneriţă, iar tata, Barry Anderson, reparator de cuptoare. Bunicul ei, finlandez, a părăsint Finlanda în 1908 şi s-a schimbat numele din Jugo Hyytianen în Anderson, iar buneii din partea mamei sunt ruşi. Pamela pentru un timp era cunoscută de public sub numele Pamele Anderson Lee sau Pamela Lee, fiind căsătorită cu Tommy Lee.

          După absolvirea şcolii în 1985 Pamela s-a mutat în Vancouver, unde a lucrat ca instructor de fitness. În vara anului 1889 fiind la un mec de fotbal cu prietenii săi, a fost prinsă de camera de luat vederi şi a apărut pe ecran. Fiind îmbrăcată în tricou cu inscripţia unei fabrici de bere şi datorită exteriorului său fizic, a atras atenţia menagerului fabricii de bere şi imediat după mec a primit oferta să facă reclamă producţiei lor. Pentru Playboy a pozat prima dată în anul 1989. După apariţia revistei a decis să se mute la Los Angeles. Cariera alături de revista Playboy a durat 20 de ani şi nu există altcineva care a apărut mai multe ori în această revistă.

          Devenind un model cu nume mondial, Pamela a fost invitată să se filmeze în o serie de filme. celebritatea i-a adus filmul Baywatch (în varianta rusă Спасатели Малибу) în care defilează în costumul de baie şi îi seduce pe toţi bărbaţii din lume. După acest fil a devenit sex simbolul anilor 90. După acest fil a jucat în câteva seriale care i-au adus succes, precum Mesşterul Casei (Home implovement) şi V.I.P. În total filmografia Pamelei Anderson sunt vre-o 30 de filme şi seriale – majoritatea thrillere şi comedii.

          Datorită proprietăţilor sale fizice şi rolurilor interpretate, inclusiv de model, viaţa personală a Pamelei era, şi este, de fapt, mereu în atenţia paparazzi. Anderson s-a căsătorit în anul 1995 cu Tommy Lee, cu 4 zile după ce a făcut cunoştinţă cu el. Căsnicia a durat 10 ani şi cuplul a adus pe lume doi feciori: Brandon Tomas Lee şi Dylan Jagger Lee. pamela s-a recăsătorit de câteva ori, iar cu producătorul de filme Rick Salomon d edouă ori (în 2007-2008 şi în 2014-2015).

Pamela Anderson a reuşit să rămână subţire şi frumoasă, devenind vegetariană. A luat hotărârea să renunţe la carne fiind o mare iubitoare de animale. Ea este una din liderii mişcării pentru drepturile animalelor, consacrând acestei activităţi mult timp şi bani.

La 50 de ani celebra pentru corpul său, Pamela Anderson, a făcut iarăşi o ieşire senzaţională cu un decolteu foarte generos  la o prezentare de modă din Monaco. Sex simbolul anilor 90 a pozat în faţa Le Meridien Beach Plaza Hotel la fel de dezinvoltă şi cu un aer foarte tineresc, cum scriu cei de la Dayli Mail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s