Clubul amatorilor filmului de animaţie


NOU! Un nou club al intereselor! Clubul amatorilor filmului de animaţie

11067767_403023436550932_2673927925530416251_n“Zilele bibliotecii” au dat startul de deschidere în cadrul bibliotecii a unui nou club pe interese. La şedinţa oficială au fost invitaţi1512817_403024446550831_6381569066731607743_n profesionişti cu experienţă în realizarea filmului de animaţie dna Violeta Tipa, cercetător ştiinţific la AŞ a Moldovei, autor de cărţi, lector universitar, dna Larisa Glinca, lector la AMTAP, director la Asociaţia Obştească „ARTIStudio”, dn Vitalie Glinca, expert tehnologii multimedia. Au participat copii şi elevi care adoră filmul de animaţie.

Obiectivele pe care şi le propune biblioteca sunt atractive pentru noi clienţi în calitate de parteneri de colaborare. Dorim să transformăm biblioteca şi într-un cenru cultural de agrement confortabil pentru pentru doritori. La apelul nostru au reacţionat mai mulţi doritori, printre care colaboratori de la Academia de Ştiinţe şi din sfera asociaţiilor obşteşti nonguvernamentale care vor să se implice în programele de dezvoltare a acţiunilor în domeniul învăţământului, artei, culturii, cinematografiei, tehnologiei informaţionale în scopul  soluţionării  problemelor sociale ce vizează comunitatea noastră.

Clubul va presta servicii de informare, de cunoaştere cu domeniul filmului de animaţie de la noi pentru grupul ţintă 5-12 ani. La prima şedinţă participanţii au făcut cunoştinţă cu programul clubului. Copiii vor fi implicaţi în activităţi de realizare a desenului în creion, multiplicat, decupare, vopsire şi pregătire pentru fotografiere. Vor fi folosite ideile şi imaginaţia creativă a participanţilor. Se vor utiliza tehnici şi materiale diverse.

Este o modalitate perfectă de utilizare efectivă a timpului liber. Nu rataţi această ocazie, daţi-le o şansă copiilor!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s