Sărbători luminate


clopotel-16878Se apropie sărbătorile anotimpului alb, cele mai splendide, spectaculoase şi  aşteptate, pentru că ele aduc speranţa unui alt început  mai bun şi veşnica urare  a tradiţionalului îndemn de datină străbună:

La Mulţi Ani!

La cumpăna anilor, la răcruce de vremi, aşa se face că această scurgere fugară a timpului imprimă vieţii noastre intensităţi şi valenţe maxime când ajungi a înţelege şi a conştientiza adevărul că cel mai frumos dar, cel mai de preţ cadou, capital şi succes este viaţa ta, sunt anii tăi aureolaţi de bunul Dumnezeu care vine mereu şi coboară către tine cu dragoste, cu lumină şi cu iubire spre a te înălţa. Şi oricât de tristă este uneori soarta cu noi şi o undă amară de regret alunecă uşor pe panta nostalgică a neîmplinirilor noastre, totuşi vine, neapărat  o Sfântă Zi care ne descreţeşte frunţile, ne alină, ne tămăduie şi ne vindecă, ne uneşte şi ne întăreşte, ne face să credem în bine şi adevăr, în fericire şi dragoste.

„Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume” (Ioan 1,9), iar bibliotecarii sunt oamenii chemaţi a-i dezvălui cuvântului puternicile vibraţii spirituale. Să ne ajute Domnul şi să ne călăuzească a ocroti şi a înmulţi lumina cuvântului de început. Să ne schimbăm şi să ne purificăm prin curaj, intelegenţă, sacrificiu. Sezonul colindelor Sărbători Fericite! O atmosferă de linişte şi pace în casele şi inimile Dumneavoastre. Alături de cei ce vă sânt scumpi şi dragi să vă înfruptaţi cu nesaţ din masa plină de bucate cu crăciunei şi rumeni cozonaci şi în haine primenite să întâmpinaţi creştineşte pluguşorul şi colindul cu clicnet de zurgălăi, cu cântece de stea, cu sunete de tălănci şi bici, cu grâu încolţit şi ramuri înmugurite întru belşug şi sănătate. Echipa Bibliotecii de Arte, vă dorește un an frumos cum n-aţi mai avut vre-o dată, bucuraţi-vă din plin şi savuraţi cu admiraţie din parfumul de brad. Veniți colindători/La ceas de seară-n pragul sărbătorilor…

Echipa-Accent-Media-va-doreste-sa-aveti-parte-de-cele-mai-frumoase-Sarbatori-de-Craciun-si-Anul-Nou

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s