“Seara cu Antreprenori” la Biblioteca de Arte Tudor Arghezi


Membrii JCIJCI Chișinău în colaborare cu Biblioteca de Arte „Tudor Arghezi” a organizat o nouă „Seară cu Antreprenori” în incinta bibliotecii, miercuri, pe data de 23 ianuarie.

“Serile cu Antreprenori” reprezintă un proiect inedit, desfășurat în exclusivitate de către JCI Chișinău pentru tinerii antreprenori – membri ai organizației. Scopul proiectului este  de a crea oportunităţi pentru membrii JCI de a dialoga cu antreprenori de succes din Republica Moldova și nu numai.

Antreprenorul Serii a fost Dl Peter-Vlad Ianusevici care este fondator și director executiv al „Academiei de Comunicare Nicolae Dumitrescu”. Dl Vlad are o experiență de peste 10 ani în livrarea trainingurilor în domenii precum comunicare și leadership în Germania, Brazilia, Moldova. În cadrul evenimentului dlui a vorbit despre propriile valori care îl ghidează atît în viața personală cît și profesională zi de zi, participanții intervenind pe parcurs cu diverse întrebări și comentarii.

Menționăm că Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, ce numără peste 200.000 membri activi, cu vîrste cuprinse între 18 şi 40 de ani, şi peste un milion de alumni, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări.

JCI s-a lansat oficial în Moldova pe data de 29 septembrie 2011. Profilul membrilor JCI include întreprinzători, manageri, funcționari publici, cadre didactice, lideri de ONG-uri etc., – persoane dornice de autoperfecţionare şi care vor să producă schimbări pozitive în societatea în care trăiesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s