FELICITARE


Zi de zi, noi, bibliotecarele, suntem implicate tot mai intens în activitatea instituţiilor, pe care dorim să le apreciem cu calificativul performante. Dar performanţele sunt obţinute doar prin performanţă.  Aşa o putem aprecia şi noi, echipa Filialei de Arte „Tudor Arghezi” pe managera Aliona Vîrlan: muncitoare, pentru că aşa a hărăzit-o bunul Dumnezeu, incitantă, pentru că este o generatoare de idei noi, o fire, marcată de permanenta căutare de sine, de identitatea sa. Elanul tineresc  o face plină de şarm în mediul în care trăieşte şi activează; este mamă iubitoare, căci fiica sa o adoră, este o sufletistă, pentru că bunătatea interioară o caracterizează.  Astăzi dna Aliona Vîrlan rotungeşte o vârstă de poezie – doar 30 de ani. O felicităm sincer, dorindu-i rezistenţă şi tărie, vise şi spaţii realizabile, culoare şi grandoare, dragoste şi fericire alături de cei dragi.

Cu mult respect, echipa.

3 thoughts on “FELICITARE

  1. Aliona Vîrlan says:

    Drage colege, scumpe prietene, vă mulțumesc din suflet pentru aceste cuvinte minunate. Am fost o echipă, suntem și vom fi. Încă odată mulțumesc

    Like

  2. Nina Munteanu says:

    Multstimată Doamnă Aliona Vârlan!Primeşte felicitări calde de pe meleagurile natale de la zaimenii dragi!Ne mândrim cu aşa pământeni!Baftă şi pe viitor!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s